tiistai 6. kesäkuuta 2017

Femme 1 v!

Niin ne koiranpennut kasvaa ja Femme on jo 1-vuotias. Onpas aika mennyt nopeasti!Haasteiksi tämän pennun kohdalla koin sisäsiisteyden harjoittelun (aktiivinen koira - aktiivinen rakko), arkuuden tiettyjä asioita kohtaan (rappukäytävät, hissit, autot, rekat) ja ylitsepääsemättömän sosiaalisuuden ihmisiä ja koiria kohtaan (tämä oli osittain itse aiheutettua, myönnän! ;)).

Suurin osa näistä haasteista on selätetty - rappukäytävissä kuljetaan jo melko normaalisti, autot ja rekat on jo arkipäivää eikä Femsu enää karkaile (*koputtaa puuta*) toisten ihmisten ja koirien luokse. Ja sisäsiisti se on myös! Vahinkoja sattuu enää hyvin harvoin.

Koen, että Femme on ollut aika helppo pentu. Se oppii nopeasti, on tietyllä tapaa nöyrä mutta hyvällä tavalla myös vähän tuhma. Olen sen kohdalla yrittänyt panostaa hyvän itsetunnon kasvattamiseen ja rohkeuteen tarjota erilaisia toimintoja. Sillä on vauhtia ja intoa tehdä kaikkea kivaa - täysillä!

Focan se on laittanut täysin tossun alle; jos se jotain siltä haluaa, se sen saa. Foca-raukka!Foca: "Ärrinpyrrin..."


"Foca: Huokaus, ota vaan se lelu multa TAAS.."

Femme on käynyt myös kahdessa eri näyttelyssä saaden EH:n ja ERI:n! Tänä viikonloppuna on rodun erikoisnäyttely, jonne suuntaamme perjantaina.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti