tiistai 21. maaliskuuta 2017

Hengissä ollaan!

Hiphei, vielä olemme elävien kirjoissa koko joukko - karkailuja kotipihasta ei ole enää tehty. Femme karkailee enää lähinnä vieraiden koirien luokse (pahus, sosiaalistin sen niihin liiankin hyvin ;)).

Focan kanssa agility on alkanut sujumaan steriloinnin jälkeen paremmin kuin hyvin! Se todella on piristynyt, eikä haahuile pää pilvissä hallilla. Tästä rohkaistuneena ilmoittauduimme huhtikuun agilitykisoihin, jaiks!


Femmen kanssa etenemme hitaasti, mutta varmasti. "Kakara" on kohta 10 kuukauden ikäinen, mörköjä pelkäävä vauhtihirmu. Se todella kiihtyy nollasta sataan sekunneissa ja tekee äkkijarrutuksia kovasta vauhdista. Noora kävi hieromassa molemmat ja Femme oli selvästi enemmän jumissa juuri nopeista jarrutuksista johtuen... Se on aivan päätön koira. :DFemme tykkää ottaa kaiken mahdollisen suuhunsa lenkeillä. Se olisi helppo kouluttaa keräämään roskia luonnosta ja teiden varsilta!

Foca ja Femme ovat nyt leikkineet todella paljon yhdessä. Ihana parivaljakko!Olimme viikonloppuna Tampereella ja Helsingissä viettämässä "cityelämää" kulkien erilaisissa rappukäytävissä ja hisseissä. Rappukäytävät jännittää Femmeä todella paljon, oikeastaan enemmän kuin mikään muu asia maapallon päällä. Hissit olivat OK, mutta rappukäytävät.. painajaismaisia! Tutut rappukäytävät kotikaupungissa menevät jo ongelmitta.

Seuraavaksi täytyykin kuvata videopätkä siitä, missä vaiheessa olemme tokossa tällä hetkellä. Olen nyt vetänyt seurassamme tokon alokaskurssia, joka on ollut hyvää muistuttelua itsellekin alokasluokan liikkeistä. Kurssilla on paljon taitavia koiria omistajineen, toisilla korvat paremmin tallessa kuin toisilla.. ;)

Jospa kevättä kohden blogikin aktivoituisi, kun pääsee taas ulos ottamaan kuvia ja treenaamaan!

Lopuksi vielä kuvia Femmen liikeradoista, kun se menee TÄYSIÄ!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti